Termometer 0-120° Ø80. 100Mm Føler.Kl 1

471 kr.

Opdag nøjagtig temperaturmåling med vores termometer. Holdbarhed og præcision til dine behov. Bestil i dag og oplev kvaliteten.

Køb her

Varenummer (SKU): 10947301120875010 Kategori:

Dette Rüger termometer er en pålidelig og præcis løsning til præcis temperaturmåling fra 0 til 120 grader Celsius. Med en diameter på 80 mm og en følerlængde på 100 mm kan dette termometer nemt integreres i forskellige systemer og applikationer.

Det rustfrie AISI 304 følerhus sikrer holdbarhed og pålidelighed i selv de mest krævende miljøer. Termometeret er i klasse 1, hvilket betyder, at det lever op til høje standarder for præcision og pålidelighed i temperaturmåling. Den bagudvendte føler gør det let at aflæse temperaturen og sikrer nøjagtige resultater hver gang.

For at sikre den bedste ydeevne anbefales det at montere dette termometer i en dykrørslomme fremstillet af messing eller rustfrit stål. Med den rette montering kan du sikre optimal funktion og lang levetid for dit termometer. Et par eksempler på egnede dykrørslommer er 480678 034 eller 480678 038, der let kan integreres med dette termometer.

Rüger er kendt for deres høje kvalitetsstandarder og præcisionsinstrumenter, og dette termometer er ingen undtagelse. Uanset om du har brug for en pålidelig temperaturmåler til industrielle processer, laboratoriebrug eller enhver anvendelse, hvor nøjagtige temperaturmålinger er afgørende, vil dette termometer opfylde dine behov.

Investér i kvalitet, præcision og pålidelighed med dette Rüger termometer. Tag kontrollen over dine temperaturmålinger og få nøjagtige resultater, der kan hjælpe dig med at optimere dine processer og sikre en effektiv drift. Når det kommer til temperaturmåling, kan du stole på Rüger.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Termometer 0-120° Ø80. 100Mm Føler.Kl 1”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.