Termometer 0-120° Ø65. 50Mm Føler. Kl 1

480 kr.

Få præcis temperaturmåling med vores nøjagtige termometer med stor visning. Ideel til hjemmet eller professionel brug. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 10947301116385923 Kategori:

Er du på udkig efter et pålideligt og præcist termometer til at måle temperaturer i industrielle eller kommercielle applikationer? Så er vores Termometer 0-120° Ø65. 50Mm Føler. Klasse 1 det perfekte valg for dig.

Dette termometer fra Rüger er designet til at give nøjagtige målinger i et temperaturområde fra 0 til 120 grader Celsius. Med en diameter på 65 mm og en følerlængde på 50 mm er det nemt at læse aflæsningerne på det store og tydelige display. Termometeret har en klasse 1 nøjagtighed, hvilket sikrer pålidelige resultater hver gang.

Følerhuset er fremstillet i rustfrit stål af høj kvalitet (AISI 304), hvilket giver holdbarhed og modstand mod korrosion i selv de mest krævende miljøer. Med en bagudvendt føler er det let at montere termometeret i en dykrørslomme af messing eller rustfrit stål for at sikre præcise og pålidelige målinger.

Uanset om du bruger termometeret til at overvåge temperaturer i industrielle procesanlæg, fødevareproduktion eller laboratoriemiljøer, kan du være sikker på, at det vil opfylde dine behov for nøjagtige temperaturmålinger. Med Rügers omdømme for kvalitet og pålidelighed kan du have tillid til, at dette termometer vil yde fremragende i enhver situation.

Investér i vores Termometer 0-120° Ø65. 50Mm Føler. Klasse 1 i dag, og få et pålideligt og præcist værktøj til dine temperaturmålebehov. Tag kontrollen over dine processer og sikre optimal ydeevne med dette førsteklasses termometer fra Rüger.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Termometer 0-120° Ø65. 50Mm Føler. Kl 1”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.